GRÄVSCOOPET

Grävscoopet, vår kundtidning

Det är mycket som händer runtomkring oss just nu. Hur förhåller vi oss till de dramatiska förändringar som sker i vår omvärld?

Att de senaste årens pandemi och nu krisen i Ukraina sätter tydliga spår, det märker vi alla av på olika sätt. Störningar i leveranskedjor som normalt sett är stabila. Att det blivit dyrare att tanka sin maskin och sin bil är ingen nyhet. Det är ändå omständigheter som är lätta att leva med i jämförelse med de tuffa förhållanden och det lidande som drabbar det ukrainska folket just nu.

Men vi ser hur sårbara vi i Sverige blir när omvärlden är turbulent, hur beroende vi är av vad som händer i andra länder.

EMS påverkas givetvis av detta, som många andra verksamheter i vår bransch. Jag upplever dock att vi har förberett oss på ett bra sätt och jobbat långsiktigt för att säkra försörjning av maskiner, utrustning och reservdelar. Vi började redan tidigt 2021 att förstärka vår reservdelshållning och trygga leveranser av både maskiner och utrustning. Självklart är vi påverkade och får störningar men jag upplever att vi lyckas hålla en god servicegrad trots allt som händer i världen.

Under förra året beslutade EMS att ta fram ett eget sortiment av redskap till våra maskiner, vi valde att göra det i samarbete med en svensk leverantör med tillverkning i Sverige, ett bra beslut särskilt när omvärlden är turbulent. Vi har testat och levererat ut redskap under början av året med bra respons. Hög kvalitet och utformning anpassad för svenska markförhållanden och hur vi i Sverige använder redskap och maskiner, har gett oss bra respons.

I samband med Svenska Maskinmässan på Solvalla 2–4 juni lanserar vi våra nya EMS-redskap på riktigt. Under lanseringen samarbetar vi med prostatacancerförbundet och deras årliga insamlingsaktivitet Mustaschkampen för att stödja forskning och utveckling mot Sveriges vanligaste cancersjukdom. Investera i ett riktigt bra redskap så är du med och stöttar du också. Vi skänker 100 kronor per sålt redskap under perioden 2 juni till sista november 2022.

Passa även på att ta en ordentlig titt på våra nya hjulgrävmaskiner från Hyundai, riktigt fina maskiner med hög utrustningsnivå och mycket bra stabilitet. Eller kom bara förbi oss för att snacka maskiner. Vi bjuder på överraskningar, underhållning och trevligt sällskap.  

EMS fortsätter att blicka framåt med stor optimism, vi jobbar vidare för att vara din bästa maskin- och servicepartner. Det skall vara enkelt att jobba tillsammans med oss.

Kundenkelt, helt enkelt.

Lennart Edling, VD EMS

Läs senaste numret online här. Då får du även tillgång till filmerna vi gjort med våra kunder. 

Får inte vara längre än 50 tecken
Får inte vara längre än 50 tecken
Dela denna sida