Vi söker en maskinsäljare till södra Stockholm

Nu söker vi en säljare till EMS som ska bearbeta våra kunder i södra Stockholm. Fokus kommer vara på försäljning av grävmaskiner och hjullastare från Takeuchi och Hyundai. 

Vill du vara med och utveckla vårt varumärke i ett distrikt med stor potential? Möjligheterna som säljare är obegränsade och det är bara du själv som sätter gränserna för hur långt du kan nå.

Läs mer och sök här!

Vi kan maskiner

Det är vi som jobbar på EMS. Vi jobbar som fältmekaniker, på reservdelslager, som maskinsäljare, servicetekniker och på många andra tjänster.

Vi som jobbar på EMS sätter kunden i fokus. Våra kunder är entreprenörer och maskinförare som bygger och utvecklar Sverige. När en kund köper en entreprenadmaskin av oss vill vi att de uppleva oss som en kompetent och pålitlig partner. Dessutom är vi trevliga att ha att göra med. Inte bara vid köpet utan under hela maskinens livslängd. Det ska vara enkelt och roligt att vara kund hos oss. För oss som jobbar på EMS är det utmanande och stimulerande att tänka så. Det gör att vi utvecklas och förbättrar vår verksamhet inom alla områden. På så sätt kan vi förenkla våra kunders vardag så att de kan fokusera på sin verksamhet och affär. En nöjd kund kommer alltid tillbaka. Det är det som driver oss och gör vårt arbete roligt och meningsfullt. Välkommen, du också! 

På sidan Vi kan maskiner presenterar sig några av våra medarbetare. Om du vill bli en av oss, skicka en öppen ansökan till rekrytering@ems.se.

Läs mer om de olika tjänsterna här

Fältmekaniker
Produktionsmekaniker
Reparationsmekaniker