Just nu inga lediga tjänster

Just nu har vi inga lediga tjänster men välkommen med ditt CV till info@ems.se så sparar vi det för framtiden!

Vi kan maskiner

Det är vi som jobbar på EMS. Vi jobbar som fältmekaniker, på reservdelslager, som maskinsäljare, servicetekniker och på många andra tjänster.

Vi som jobbar på EMS sätter kunden i fokus. Våra kunder är entreprenörer och maskinförare som bygger och utvecklar Sverige. När en kund köper en entreprenadmaskin av oss vill vi att de uppleva oss som en kompetent och pålitlig partner. Dessutom är vi trevliga att ha att göra med. Inte bara vid köpet utan under hela maskinens livslängd. Det ska vara enkelt och roligt att vara kund hos oss. För oss som jobbar på EMS är det utmanande och stimulerande att tänka så. Det gör att vi utvecklas och förbättrar vår verksamhet inom alla områden. På så sätt kan vi förenkla våra kunders vardag så att de kan fokusera på sin verksamhet och affär. En nöjd kund kommer alltid tillbaka. Det är det som driver oss och gör vårt arbete roligt och meningsfullt. Välkommen, du också! 

På sidan Vi kan maskiner presenterar sig några av våra medarbetare. Om du vill bli en av oss, skicka en öppen ansökan till rekrytering@ems.se.

Läs mer om de olika tjänsterna här

Fältmekaniker
Produktionsmekaniker
Reparationsmekaniker