HYUNDAI HW150ACR

17170 kg
129 kW
0,50-0,71 m3
Den senaste kortrumpan i serien nya hjulgrävare heter HW150ACR, perfekt för arbete på byggarbetsplatser i stadskärnor och vägarbeten på trånga och begränsade platser. De nya hjulgrävarna i A-serien har betydligt uppgraderad standardutrustning från fabrik jämfört med tidigare modeller, till exempel bomfjärdring, automatisk grävbroms, spakstyrning, 360 graders kamerasystem samt drag och tipp med el i undervagn från fabrik. Hyundais nya hjulgrävare HW150ACR (CR står för Compact Radius) har en ny, kompakt design på baksidan och förbättrad styrbarhet. HW150ACR är din bästa partner på byggarbetsplatser i stadskärnor och vägarbeten på trånga och begränsade platser. HW150ACR erbjuder såväl hög produktivitet som stor mångsidighet och hög säkerhet. HW150ACR är byggd för dikesgrävning, allmän grävning, schaktning, borrning, kapning, lyftning eller preparering av byggarbetsplatser. Ställ in siktet på högre effektivitet och enastående resultat. Tillsammans kan vi flytta berg!
Kontakta oss
Hyundai hjulgrävare HW150ACR broschyr (på engelska)
Kortrumporna i den nya hjulgrävarserien

Nu finns två kortrumpor i den nya serien hjulgrävare från Hyundai. 

De nya hjulgrävarna från Hyundai har en betydligt uppgraderad standardutrustning från fabrik jämfört med tidigare modeller. Några exempel är bomfjädring, automatisk grävbroms, spakstyrning, 360 graders kamerasystem och att de nu är förberedda för drag. Maskinerna uppfyller utsläppsreglerna enligt EU:s steg V samtidigt som de har högre prestanda, bättre bränsleeffektivitet och körhastighet samt förbättrat insteg och uppgraderad hytt. Den bakre svängradien och överhänget har minskats, vilket ökar effektivitet och säkerhet vid arbete i trånga miljöer.

Konstruktionen har optimerats för minskat underhållsbehov och ökad livslängd, bland annat genom förstärkta ramkonstruktioner, tappar, bussningar och polymermellanlägg. Dessutom har överdelen byggts om för att förbättra åtkomsten vid underhåll.

Hi MATE fjärrövervakningssystem ger full kontroll över maskinposition, drifttimmar, bränsleförbrukning och andra viktiga parametrar. ECD (Engine Connected Diagnostics) ger råd vid felsökning och servicetekniker kan få fjärrdiagnosrapporter för att förbereda sig med rätt verktyg och reservdelar.

"Återigen visar Hyundai att de är en riktig stjärna på hjulgrävarhimlen", säjer vår säljare Martin Olsen.

Tekniska specifikationer
Vikt 16 870 kg (monobom) / 17 170 kg (tvådelad bom)
Skopstorlek 650 liter
Effekt 129 kW
Motor Cummins B4.5
Maximalt grävdjup 5 130 mm
Maximal grävräckvidd 8 370 mm
Bakre svängradie 1 800 mm
Brytkraft (skopcylinder) 102,9 kN
Grävkraft (skaftcylinder) 66,4 kN
Bredd 2 530 / 2 700 mm
Höjd 3 270 mm
Maxhastighet 35 km/h

 

Finansiering

Vi har lång erfarenhet av maskinfinansiering och vi kan hjälpa dig att hitta rätt finansieringslösning för dig och ditt företag. Oavsett om det gäller enstaka maskiner eller hela maskinparken, nytt eller begagnat. Vi samarbetar med flera aktörer på marknaden för att kunna ge en lösning som passar dig.
Läs mer om vår finansieringslösning

Serviceavtal

EMS Service är den bästa servicen för Hyundai- och Takeuchi-maskiner. När du tecknar serviceavtal hos oss får du tillgång till marknadens bästa servicetekniker för Hyundai och Takeuchi. Avtalet innebär att dina maskiner får regelbunden service samt ett förebyggande underhåll. Ditt maskininnehav ska vara så problemfritt som möjligt.

Läs mer om serviceavtal
Dela denna sida