HYUNDAI HW170ACR

18880 kg
129 kW
0,69-1,05 m3
Nu har vi även en kortrumpa i familjen hjulgrävare i den nya A-serien! Hyundais nya hjulgrävare HW170ACR (CR står för Compact Radius) har en ny, kompakt design på baksidan och förbättrad styrbarhet. HW170ACR är din bästa partner på byggarbetsplatser i stadskärnor och vägarbeten på trånga och begränsade platser. HW170ACR erbjuder såväl hög produktivitet som stor mångsidighet och hög säkerhet. HW170ACR är byggd för dikesgrävning, allmän grävning, schaktning, borrning, kapning, lyftning eller preparering av byggarbetsplatser. Ställ in siktet på högre effektivitet och enastående resultat. Tillsammans kan vi flytta berg!
Kontakta oss Utforska maskinen på den interaktiva sajten
Hämta broschyr
Kortrumporna i den nya hjulgrävarserien

Nu finns två kortrumpor i den nya serien hjulgrävare från Hyundai, HW150ACR och HW170ACR. 

HW170ACR fick utmärkelsen Best in Show på Svenska Maskinmässan.

De nya hjulgrävarna från Hyundai har en betydligt uppgraderad standardutrustning från fabrik jämfört med tidigare modeller. Några exempel är bomfjädring, automatisk grävbroms, spakstyrning, 360 graders kamerasystem och att de nu är förberedda för drag. Maskinerna uppfyller utsläppsreglerna enligt EU:s steg V samtidigt som de har högre prestanda, bättre bränsleeffektivitet och körhastighet samt förbättrat insteg och uppgraderad hytt. Den bakre svängradien och överhänget har minskats, vilket ökar effektivitet och säkerhet vid arbete i trånga miljöer.

Konstruktionen har optimerats för minskat underhållsbehov och ökad livslängd, bland annat genom förstärkta ramkonstruktioner, tappar, bussningar och polymermellanlägg. Dessutom har överdelen byggts om för att förbättra åtkomsten vid underhåll.

Hi MATE fjärrövervakningssystem ger full kontroll över maskinposition, drifttimmar, bränsleförbrukning och andra viktiga parametrar. ECD (Engine Connected Diagnostics) ger råd vid felsökning och servicetekniker kan få fjärrdiagnosrapporter för att förbereda sig med rätt verktyg och reservdelar.

"Återigen visar Hyundai att de är en riktig stjärna på hjulgrävarhimlen", säjer vår säljare Martin Olsen.

Tekniska specifikationer
Vikt 18 880 kg
Skopstorlek 750 liter
Effekt 129 kW
Motor Cummins B4.5
Maximalt grävdjup 5 410 mm
Maximal grävräckvidd 8 950 mm
Bakre svängradie 2 150 mm
Brytkraft (skopcylinder) 114,8 kN
Grävkraft (skaftcylinder) 76,7
Bredd 2 530 / 2 700 mm
Höjd 3 275 mm
Maxhastighet 35 km/h

 

Finansiering

Vi har lång erfarenhet av maskinfinansiering och vi kan hjälpa dig att hitta rätt finansieringslösning för dig och ditt företag. Oavsett om det gäller enstaka maskiner eller hela maskinparken, nytt eller begagnat. Vi samarbetar med flera aktörer på marknaden för att kunna ge en lösning som passar dig.
Läs mer om vår finansieringslösning

Serviceavtal

EMS Service är den bästa servicen för Hyundai- och Takeuchi-maskiner. När du tecknar serviceavtal hos oss får du tillgång till marknadens bästa servicetekniker för Hyundai och Takeuchi. Avtalet innebär att dina maskiner får regelbunden service samt ett förebyggande underhåll. Ditt maskininnehav ska vara så problemfritt som möjligt.

Läs mer om serviceavtal
Dela denna sida