HYUNDAI HW210A

21200 kg
129 kW
0,8-1,34 m3
HW210A med ny, kompakt utformning av bakre delen och förbättrad manövrerbarhet är en robust allroundmaskin! Den är idealisk för vägar, rör och kanaler samt för jordförflyttningsarbeten och hanterar även dikesgrävning, allmän grävning, schaktning, borrning, kapning, lyftning eller preparering av byggarbetsplatser. Ställ in siktet på högre effektivitet och enastående resultat. Tillsammans kan vi flytta berg!
Kontakta oss Utforska maskinen på den interaktiva sajten
Hämta broschyr
Tekniska specifikationer
Vikt 21 200 kg
Skopstorlek 0,8 - 1,34 m³
Effekt 129 kW
Motor Cummins QSB6.7
Grävdjup 6380 mm
Bakre svängradie 2850 mm
Bredd 2530 mm
Höjd 3420 mm
Maxhastighet 35 km/h

Finansiering

Vi har lång erfarenhet av maskinfinansiering och vi kan hjälpa dig att hitta rätt finansieringslösning för dig och ditt företag. Oavsett om det gäller enstaka maskiner eller hela maskinparken, nytt eller begagnat. Vi samarbetar med flera aktörer på marknaden för att kunna ge en lösning som passar dig.
Läs mer om vår finansieringslösning

Serviceavtal

EMS Service är den bästa servicen för Hyundai- och Takeuchi-maskiner. När du tecknar serviceavtal hos oss får du tillgång till marknadens bästa servicetekniker för Hyundai och Takeuchi. Avtalet innebär att dina maskiner får regelbunden service samt ett förebyggande underhåll. Ditt maskininnehav ska vara så problemfritt som möjligt.

Läs mer om serviceavtal
Dela denna sida