HYUNDAI HX130ALCR

13605 kg
55 kW
0,50-0,61 m3
Den nya bandgrävaren HX130ALCR väger 13 ton och har kort bakre svängradie, en så kallad kortrumpa. Den ingår i Hyundais A-serie, en ny generation av entreprenadmaskiner som uppfyller de europeiska utsläppsnivåerna enligt Steg V. Dessutom har Hyundai strävat efter en kundnöjdhet på en helt ny nivå med maximal prestanda och produktivitet, högre säkerhet, mer komfort och bättre hantering av drifttiden.
Kontakta oss
Hämta broschyr (på engelska)
Bandgrävaren HX130ALCR (kortrumpa)

Den nya bandgrävaren i A-serien från Hyundai är på 13,6 ton. En ny motor Cummins F3.8 ger upp till 11% bränslebesparing och klarar steg V-kraven utan EGR-ventil. Partikelreduktionen ligger på 60% utan krav på AdBlue. Kupéutrymmet är 13% större med avancerad kontrollteknik som ökar förarens komfort och produktivitet avsevärt. Med en ny tuff exteriör design med extra säkerhetsfunktioner, större servicevänlighet och med standard eller kort bakre svängradie, kan du lita på att de nya bandgrävarna presterar under de tuffaste förhållandena.

Hi MATE fjärrövervakningssystem ger full kontroll över maskinposition, drifttimmar, bränsleförbrukning och andra viktiga parametrar.

Aktivera undertexter för text på svenska och gå gärna in på YouTube och prenumerera på vår kanal. 

Tekniska specifikationer
Vikt 13 605 kg
Skopstorlek 650 liter
Effekt 55 kW
Motor Cummins F3.8
Grävdjup 5 640 mm
Bakre svängradie 1520 mm
Bredd 2 690 mm
Höjd 3 080 mm
Maxhastighet 35 km/h

Finansiering

Vi har lång erfarenhet av maskinfinansiering och vi kan hjälpa dig att hitta rätt finansieringslösning för dig och ditt företag. Oavsett om det gäller enstaka maskiner eller hela maskinparken, nytt eller begagnat. Vi samarbetar med flera aktörer på marknaden för att kunna ge en lösning som passar dig.
Läs mer om vår finansieringslösning

Serviceavtal

EMS Service är den bästa servicen för Hyundai- och Takeuchi-maskiner. När du tecknar serviceavtal hos oss får du tillgång till marknadens bästa servicetekniker för Hyundai och Takeuchi. Avtalet innebär att dina maskiner får regelbunden service samt ett förebyggande underhåll. Ditt maskininnehav ska vara så problemfritt som möjligt.

Läs mer om serviceavtal
Dela denna sida