HYUNDAI HX140AL

14626 kg
100 kW
0,50-0,77 m3
Den nya bandgrävaren HX140AL väger 14 ton och ingår i Hyundais A-serie, en ny generation av entreprenadmaskiner som uppfyller de europeiska utsläppsnivåerna enligt Steg V. Dessutom har Hyundai strävat efter en kundnöjdhet på en helt ny nivå med maximal prestanda och produktivitet, högre säkerhet, mer komfort och bättre hantering av drifttiden.
Kontakta oss
Hämta broschyr (på engelska)
Hyundai bandgrävare HX140AL

En helt ny generation bandgrävare i A-serien har kommit till Sverige, både med traditionellt utförande samt modeller med kort bakre svängradie (kortrumpa). Den nya motorn Cummins F3.8 ger upp till 11% bränslebesparing och klarar Steg V-kraven utan EGR-ventil. Kupéutrymmet är 13% större med avancerad kontrollteknik som ökar förarens komfort och produktivitet.

Med en ny, tuff exteriör design med extra säkerhetsfunktioner, större servicevänlighet och med standard eller kort bakre svängradie, kan du lita på att de nya bandgrävarna presterar under de tuffaste förhållanden. 

Tekniska specifikationer
Vikt 14 625 kg
Skopstorlek 750 liter
Effekt 100 kW
Motor Cummins F3.8
Grävdjup 5 515 mm
Bakre svängradie 2 345 mm
Bredd 2 690 mm
Höjd 3 110 mm
Maxhastighet 35 km/h

Finansiering

Vi har lång erfarenhet av maskinfinansiering och vi kan hjälpa dig att hitta rätt finansieringslösning för dig och ditt företag. Oavsett om det gäller enstaka maskiner eller hela maskinparken, nytt eller begagnat. Vi samarbetar med flera aktörer på marknaden för att kunna ge en lösning som passar dig.
Läs mer om vår finansieringslösning

Serviceavtal

EMS Service är den bästa servicen för Hyundai- och Takeuchi-maskiner. När du tecknar serviceavtal hos oss får du tillgång till marknadens bästa servicetekniker för Hyundai och Takeuchi. Avtalet innebär att dina maskiner får regelbunden service samt ett förebyggande underhåll. Ditt maskininnehav ska vara så problemfritt som möjligt.

Läs mer om serviceavtal
Dela denna sida