HYUNDAI HX145ALCR

15650 kg
100 kW
0,23-0,73 m3
Den nya bandgrävaren HX145ALCR i A-serien från Hyundai har en maskinvikt på 15,6 ton. Den nya motorn Cummins F3.8 ger (jämfört med sin föregångare) 8% ökad effekt, 12% mer vridmoment, 11% bränslebesparing och klarar steg V-kraven utan EGR-ventil. Kupéutrymmet är 13% större med avancerad kontrollteknik som ökar förarens komfort och produktivitet avsevärt. Nytt lyftläge ger förbättrad precisionskörning genom reducering av motorvarvtal, kraftförstärkning och pumpflödeskontroll. Uppgraderad Intelligent Power Control (IPC) optimerar hydraulpumpens flöde och kraft för att matcha maskinens arbetsförhållanden. Det finns möjlighet att förlänga serviceintervallen för motorn upp till 1000 timmar vid användande av CK-4 motorolja. Hi MATE fjärrövervakningssystem ger full kontroll över maskinposition, drifttimmar, bränsleförbrukning och andra viktiga parametrar. Med en ny tuff exteriör design med extra säkerhetsfunktioner, större servicevänlighet och med kort bakre svängradie, kan du lita på att den här maskinen presterar under de tuffaste förhållandena.
Kontakta oss
Hämta broschyr (på engelska)
Bandgrävaren HX145ALCR (kortrumpa)

Den nya bandgrävaren i A-serien från Hyundai är på 15,6 ton. En ny motor Cummins F3.8 ger upp till 11% bränslebesparing och klarar steg V-kraven utan EGR-ventil. Partikelreduktionen ligger på 60% utan krav på AdBlue för HX130ALCR och utan EGR-ventil för HX140AL och HX145ALCR.

Effekten på den här maskinen ökar med hela 8%. Kupéutrymmet är 13% större med avancerad kontrollteknik som ökar förarens komfort och produktivitet avsevärt. Med en ny tuff exteriör design med extra säkerhetsfunktioner och större servicevänlighet, kan du lita på att de nya bandgrävarna presterar under de tuffaste förhållandena.

Hi MATE fjärrövervakningssystem ger full kontroll över maskinposition, drifttimmar, bränsleförbrukning och andra viktiga parametrar.

Aktivera undertexter för text på svenska och gå gärna in och prenumerera på vår kanal på YouTube.

Tekniska specifikationer
Vikt 15 650 kg
Skopstorlek 750 liter
Effekt 100 kW
Motor Cummins F3.8
Grävdjup 5 440 mm
Bakre svängradie 1 530 mm
Bredd 2 690 mm
Höjd 3 105 mm
Maxhastighet 35 km/h

Finansiering

Vi har lång erfarenhet av maskinfinansiering och vi kan hjälpa dig att hitta rätt finansieringslösning för dig och ditt företag. Oavsett om det gäller enstaka maskiner eller hela maskinparken, nytt eller begagnat. Vi samarbetar med flera aktörer på marknaden för att kunna ge en lösning som passar dig.
Läs mer om vår finansieringslösning

Serviceavtal

EMS Service är den bästa servicen för Hyundai- och Takeuchi-maskiner. När du tecknar serviceavtal hos oss får du tillgång till marknadens bästa servicetekniker för Hyundai och Takeuchi. Avtalet innebär att dina maskiner får regelbunden service samt ett förebyggande underhåll. Ditt maskininnehav ska vara så problemfritt som möjligt.

Läs mer om serviceavtal
Dela denna sida