HYUNDAI HX220AL

22100 kg
129 kW
0,8-1,34 m3
Hyundais bandgrävare HX220AL med sin robusta konstruktion och smarta tekniska lösningar öppnar en värld av nya möjligheter där hela berg kan flyttas nästan utan ansträngning. Det är dags att uppleva Hyundai-effekten!
Kontakta oss
Hämta broschyr
Ready to change your world

Hyundais bandgrävare HX220AL har en vikt på 22 ton och ingår i Hyundais nya A-serie, en ny generation entreprenadmaskiner som uppfyller de europeiska utsläppsnivåerna enligt Steg V.

Tekniska specifikationer
Vikt 22 100 kg
Skopstorlek 1 050 liter
Effekt 129 kW
Motor Cummins B6.7
Grävdjup 6 220 mm
Bakre svängradie 2 890 mm
Bredd 2 990 mm
Höjd 3 210 mm

Finansiering

Vi har lång erfarenhet av maskinfinansiering och vi kan hjälpa dig att hitta rätt finansieringslösning för dig och ditt företag. Oavsett om det gäller enstaka maskiner eller hela maskinparken, nytt eller begagnat. Vi samarbetar med flera aktörer på marknaden för att kunna ge en lösning som passar dig.
Läs mer om vår finansieringslösning

Serviceavtal

EMS Service är den bästa servicen för Hyundai- och Takeuchi-maskiner. När du tecknar serviceavtal hos oss får du tillgång till marknadens bästa servicetekniker för Hyundai och Takeuchi. Avtalet innebär att dina maskiner får regelbunden service samt ett förebyggande underhåll. Ditt maskininnehav ska vara så problemfritt som möjligt.

Läs mer om serviceavtal
Dela denna sida