HYUNDAI HX300AL

30730 kg
194 kW
1,27-1,85 m3
HX300AL med sin robusta konstruktion och smarta tekniska lösningar öppnar en värld av nya möjligheter där hela berg kan flyttas nästan utan ansträngning. Hög tid att uppleva Hyundai-effekten!
Kontakta oss
Hämta broschyr
Så här går det till när vi bygger en HX300AL enligt kundens önskemål

Häng med på en en liten rulle om hur det går till när vi bygger en maskin till en kund, i det här fallet en Hyundai 30 tons bandgrävare HX300AL till Kemoffs Åkeri och Entreprenad AB. Föraren heter Jimmy Alonso.

Läs även vårt kundreportage med Jacobsson Gräv och vad Mikael tycker om sin nya Hyundai HX300AL.

Tekniska specifikationer
Vikt 30 730 kg
Skopstorlek 1 650 liter
Effekt 194 kW
Motor Cummins QSB6.7
Grävdjup 6 150 mm
Bakre svängradie 3 210 mm
Bredd 3 280 mm
Höjd 3 670 mm

Finansiering

Vi har lång erfarenhet av maskinfinansiering och vi kan hjälpa dig att hitta rätt finansieringslösning för dig och ditt företag. Oavsett om det gäller enstaka maskiner eller hela maskinparken, nytt eller begagnat. Vi samarbetar med flera aktörer på marknaden för att kunna ge en lösning som passar dig.
Läs mer om vår finansieringslösning

Serviceavtal

EMS Service är den bästa servicen för Hyundai- och Takeuchi-maskiner. När du tecknar serviceavtal hos oss får du tillgång till marknadens bästa servicetekniker för Hyundai och Takeuchi. Avtalet innebär att dina maskiner får regelbunden service samt ett förebyggande underhåll. Ditt maskininnehav ska vara så problemfritt som möjligt.

Läs mer om serviceavtal
Dela denna sida