TAKEUCHI TB20E

1930 kg
24 kW
0,075 m3
TB20e har noll utsläpp och låg ljudnivå vilket gör den idealisk för arbeten inne i stan stadsdelar eller vid skolor och sjukhus. Den har en inbyggd laddare som inte bara laddar maskinen i slutet av arbetsdagen, utan den kan också användas för att förlänga din drifttid genom att låta TB20e arbeta medan den är inkopplad. Takeuchi gick fram till 2017 under namnet Takejob eller Take Job i Sverige, men har alltid hetat just Takeuchi i övriga världen. Det är precis samma maskiner från samma tillverkare och vi erbjuder självklart fortfarande service och andra tjänster och reservdelar till Takejob/Take Job/Take-Job.
KONTAKTA OSS
Hämta broschyr
Tyst och utan utsläpp

En extern laddare finns som tillval och den kan ladda TB20e på kortare tid (från 20% batteri till 80% batteri på 2 timmar). Laddningen räcker sedan för upp till 8 timmars effektivt arbete, och på kort tid är den fulladdad igen. TB20e är en robust grävmaskin som har samma stålkonstruktion och kraftiga design som alla andra Takeuchi-grävmaskiner, och kan arbeta i temperaturer ner till -15 grader Celsius. Den är utrustad med en lång grävarm samt ett infällbart underrede som gör att den kan arbeta i områden med mycket begränsad åtkomst.

Tekniska specifikationer
Vikt 1 930 kg
Skopstorlek 75 liter
Batterikapacitet 24,7 kWh
Batterivolt 73 V (2 motorer)
Grävdjup 2 390 mm
Bredd 980 - 1 300 mm
Höjd 2 280 mm
Bakre svängradie 1 075 mm

Finansiering

Vi har lång erfarenhet av maskinfinansiering och vi kan hjälpa dig att hitta rätt finansieringslösning för dig och ditt företag. Oavsett om det gäller enstaka maskiner eller hela maskinparken, nytt eller begagnat. Vi samarbetar med flera aktörer på marknaden för att kunna ge en lösning som passar dig.
Läs mer om vår finansieringslösning

Serviceavtal

EMS Service är den bästa servicen för Hyundai- och Takeuchi-maskiner. När du tecknar serviceavtal hos oss får du tillgång till marknadens bästa servicetekniker för Hyundai och Takeuchi. Avtalet innebär att dina maskiner får regelbunden service samt ett förebyggande underhåll. Ditt maskininnehav ska vara så problemfritt som möjligt.

Läs mer om serviceavtal
Dela denna sida