TAKEUCHI TB2150

15095 kg
85 kW
0,45 m3
Den nya hydrauliska grävmaskinen Takeuchi TB2150 har ännu bättre funktion, prestanda, komfort och servicevänlighet. Den helt nyutvecklade förarplatsen har en stor och intuitiv multidisplay i färg, påkostade förarstolar med höga ryggstöd och luftfjädring för högre komfort, flerfunktionell brytargrupp och automatisk luftkonditionering som skapar ett behagligt klimat för föraren året om. Takeuchi gick fram till 2017 under namnet Takejob eller Take Job i Sverige, men har alltid hetat just Takeuchi i övriga världen. Det är precis samma maskiner från samma tillverkare och vi erbjuder självklart fortfarande service och andra tjänster och reservdelar till Takejob/Take Job/Take-Job.
KONTAKTA OSS
Hämta broschyr
TB2150 är vår största bandgrävare från Takeuchi med en arbetsvikt på 15 ton

Den svängbara bommen har en unik utformning som gör att TB2150 arbetar på samma sätt som våra små grävmaskiner. TB2150 har stålband som standard för arbete på många typer av ytor.

Aktivera undertexter så får du svensk text till videon.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal så får du information om när det finns nya filmer. 

Tekniska specifikationer
Vikt 15 095 kg
Skopstorlek 750 liter
Effekt 85 kW
Motor Deutz
Grävdjup 5 200 mm
Bredd 2 490 mm
Höjd 2 960 mm
Bakre svängradie 2 000 mm

Finansiering

Vi har lång erfarenhet av maskinfinansiering och vi kan hjälpa dig att hitta rätt finansieringslösning för dig och ditt företag. Oavsett om det gäller enstaka maskiner eller hela maskinparken, nytt eller begagnat. Vi samarbetar med flera aktörer på marknaden för att kunna ge en lösning som passar dig.
Läs mer om vår finansieringslösning

Serviceavtal

EMS Service är den bästa servicen för Hyundai- och Takeuchi-maskiner. När du tecknar serviceavtal hos oss får du tillgång till marknadens bästa servicetekniker för Hyundai och Takeuchi. Avtalet innebär att dina maskiner får regelbunden service samt ett förebyggande underhåll. Ditt maskininnehav ska vara så problemfritt som möjligt.

Läs mer om serviceavtal
Dela denna sida