TAKEUCHI TB225

2400 kg
16 kW
0,064 m3
Takeuchi TB225 är en robust och lättanvänd bandgrävare med en rymlig förarplats och en helt fantastisk hydraulkänsla. TB225 har klassens bästa motoreffekt för mer kraft och bättre produktivitet. Takeuchi gick fram till 2017 under namnet Takejob eller Take Job i Sverige, men har alltid hetat just Takeuchi i övriga världen. Det är precis samma maskiner från samma tillverkare och vi erbjuder självklart fortfarande service och andra tjänster och reservdelar till Takejob/Take Job/Take-Job.
KONTAKTA OSS
Hämta broschyr
En av våra maskiner med justerbara larvband, praktiskt i trånga utrymmen

Perfekt för trånga utrymmen tack vare sin indragbara larvbandsram. TB225 har klassens bästa motoreffekt för mer kraft och bästa produktivitet. Maskinens kompakta storlek och låga vikt gör den enkel att transportera. 

Rymlig förarplats med pilotstyrda reglage och automatisk grävbroms som standard.

Aktivera undertexter så får du svensk text till videon.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal så får du information om när det finns nya filmer. 

Här kan du läsa vad Kraftfixarna i Sundsvall tycker om sin TB225

Tekniska specifikationer
Vikt 2 400 kg
Skopstorlek 145 liter
Effekt 16,5 kW
Motor Yanmar
Grävdjup 2 830 mm
Bredd 1 100 - 1 500 mm
Höjd 2 430 mm
Bakre svängradie 1 240 mm

Finansiering

Vi har lång erfarenhet av maskinfinansiering och vi kan hjälpa dig att hitta rätt finansieringslösning för dig och ditt företag. Oavsett om det gäller enstaka maskiner eller hela maskinparken, nytt eller begagnat. Vi samarbetar med flera aktörer på marknaden för att kunna ge en lösning som passar dig.
Läs mer om vår finansieringslösning

Serviceavtal

EMS Service är den bästa servicen för Hyundai- och Takeuchi-maskiner. När du tecknar serviceavtal hos oss får du tillgång till marknadens bästa servicetekniker för Hyundai och Takeuchi. Avtalet innebär att dina maskiner får regelbunden service samt ett förebyggande underhåll. Ditt maskininnehav ska vara så problemfritt som möjligt.

Läs mer om serviceavtal
Dela denna sida