TAKEUCHI TB235-2

3465 kg
18 kW
0,105 m3
Enastående arbetskapacitet gör Takeuchi bandgrävare TB235-2 till ett utmärkt val för ägare/användare, uthyrningsföretag, allmännyttiga företag och huvudentreprenörer. TB235-2 är byggd helt i stål, har en rymlig förarplats med personbilskomfort och levereras med luftkonditionerad hytt. Maskinen har flerfunktionella reglage, LED-lamppaket och dämpade bom- och svängcylindrar för högre prestanda, komfort och hållbarhet. Takeuchi gick fram till 2017 under namnet Takejob eller Take Job i Sverige, men har alltid hetat just Takeuchi i övriga världen. Det är precis samma maskiner från samma tillverkare och vi erbjuder självklart fortfarande service och andra tjänster och reservdelar till Takejob/Take Job/Take-Job.
KONTAKTA OSS
Hämta broschyr
TB235-2 är vår 3 tons bandgrävare från Takeuchi

Takeuchis bandgrävare TB235-2 har en rymlig förarplats med bra komfort, flerfunktionella reglage samt dämpade bom- och svängcylindrar för högre prestanda, komfort och hållbarhet. Lätt att serva tack vare att motorhuv och sidohuv öppnas uppåt.

Aktivera undertexter så får du svensk text till videon.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal så får du information om när det finns nya filmer. 

Tekniska specifikationer
Vikt 3 465 kg
Skopstorlek 200 liter
Effekt 18,2 kW
Motor Yanmar
Grävdjup 3 100 mm
Bredd 1 580 mm
Höjd 2 510 mm
Bakre svängradie 1 330 mm

Finansiering

Vi har lång erfarenhet av maskinfinansiering och vi kan hjälpa dig att hitta rätt finansieringslösning för dig och ditt företag. Oavsett om det gäller enstaka maskiner eller hela maskinparken, nytt eller begagnat. Vi samarbetar med flera aktörer på marknaden för att kunna ge en lösning som passar dig.
Läs mer om vår finansieringslösning

Serviceavtal

EMS Service är den bästa servicen för Hyundai- och Takeuchi-maskiner. När du tecknar serviceavtal hos oss får du tillgång till marknadens bästa servicetekniker för Hyundai och Takeuchi. Avtalet innebär att dina maskiner får regelbunden service samt ett förebyggande underhåll. Ditt maskininnehav ska vara så problemfritt som möjligt.

Läs mer om serviceavtal
Dela denna sida