TAKEUCHI TB257FR

5840 kg
39 kW
0,141 m3
Bandgrävaren TB257FR är det senaste tillskottet i Takeuchis FR-serie. Maskinen har samma sidoförskjutbara bom (STS) och minimala svängradie som TB280FR. TB257FR har en kraftfull, turboladdad motor som uppfyller emissionskraven enligt EU steg V och levererar 32% mer motoreffekt än föregångaren TB153FR. Även den hydrauliska prestandan har förbättrats genom en ökning av dragkraften med 19%, högre hydraulflöde och högre tryck i huvudsystemet. Takeuchi gick fram till 2017 under namnet Takejob eller Take Job i Sverige, men har alltid hetat just Takeuchi i övriga världen. Det är precis samma maskiner från samma tillverkare och vi erbjuder självklart fortfarande service och andra tjänster och reservdelar till Takejob/Take Job/Take-Job.
KONTAKTA OSS
Hämta broschyr
"Best in Show"

"Best in Show" på Entreprenad Live 2021. Läs mer här.

Takeuchi TB257FR är vår mindre modell med den patenterade sidoförskjutbara bommen. Grävmaskinen är efterföljaren till TB153FR.

TB257FR har en specialkonstruerad bominfästning som gör att hela bommen kan skjutas i sidled. Det betyder att maskinen kan användas i trånga utrymmen som vid väg- och brobyggen samt i stadsmiljö.  

Aktivera undertexter så får du svensk text till videon.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal så får du information om när det finns nya filmer. 

Tekniska specifikationer
Vikt 5 840 kg
Skopstorlek 250 liter
Effekt 39 kW
Motor Kubota
Grävdjup 3 600 mm
Bredd 2 000 mm
Höjd 2 570 mm
Bakre svängradie 1 180 mm

Finansiering

Vi har lång erfarenhet av maskinfinansiering och vi kan hjälpa dig att hitta rätt finansieringslösning för dig och ditt företag. Oavsett om det gäller enstaka maskiner eller hela maskinparken, nytt eller begagnat. Vi samarbetar med flera aktörer på marknaden för att kunna ge en lösning som passar dig.
Läs mer om vår finansieringslösning

Serviceavtal

EMS Service är den bästa servicen för Hyundai- och Takeuchi-maskiner. När du tecknar serviceavtal hos oss får du tillgång till marknadens bästa servicetekniker för Hyundai och Takeuchi. Avtalet innebär att dina maskiner får regelbunden service samt ett förebyggande underhåll. Ditt maskininnehav ska vara så problemfritt som möjligt.

Läs mer om serviceavtal
Dela denna sida