TAKEUCHI TB260

5735 kg
34 kW
0,168 m3
Takeuchi bandgrävare TB260 är känd för sin driftsäkerhet och enastående prestanda ute på fältet. Maskinen har låsbara servicepaneler, interiör med personbilskomfort samt ett smidigt och kraftfullt hydraulsystem. Primära och sekundära hjälphydraulkretsar och ett hydraulsystem med hög kapacitet gör TB260 till en utmärkt bärare av diverse redskap. Takeuchi gick fram till 2017 under namnet Takejob eller Take Job i Sverige, men har alltid hetat just Takeuchi i övriga världen. Det är precis samma maskiner från samma tillverkare och vi erbjuder självklart fortfarande service och andra tjänster och reservdelar till Takejob/Take Job/Take-Job.
KONTAKTA OSS
Hämta broschyr
Takeuchi TB260 - känd för sin driftsäkerhet

TB260 är en bandgrävare på 6 ton från Takeuchi. Maskinen är känd för sin driftsäkerhet. Den har låsbara servicepaneler, kraftfullt hydraulsystem, och automatisk tomgång. 

Aktivera undertexter så får du svensk text till videon.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal så får du information om när det finns nya filmer. 

Tekniska specifikationer
Vikt 5 735 kg
Skopstorlek 285 liter
Effekt 34,3 kW
Motor Yanmar
Grävdjup 3 750 mm
Bredd 2 000 mm
Höjd 2 560 mm
Bakre svängradie 1 300 mm

Finansiering

Vi har lång erfarenhet av maskinfinansiering och vi kan hjälpa dig att hitta rätt finansieringslösning för dig och ditt företag. Oavsett om det gäller enstaka maskiner eller hela maskinparken, nytt eller begagnat. Vi samarbetar med flera aktörer på marknaden för att kunna ge en lösning som passar dig.
Läs mer om vår finansieringslösning

Serviceavtal

EMS Service är den bästa servicen för Hyundai- och Takeuchi-maskiner. När du tecknar serviceavtal hos oss får du tillgång till marknadens bästa servicetekniker för Hyundai och Takeuchi. Avtalet innebär att dina maskiner får regelbunden service samt ett förebyggande underhåll. Ditt maskininnehav ska vara så problemfritt som möjligt.

Läs mer om serviceavtal
Dela denna sida