TAKEUCHI TB280FR

8500 kg
52 kW
0,245 m3
Takeuchi TB280FR är en unik bandgrävare som skiljer sig från konkurrenterna genom sin unika sidoförskjutbara bom (STS) och fulla rotationsförmåga (FR). En av de största fördelarna med STS-bommen är den oöverträffade sikten över redskapet och arbetsområdet. Denna konstruktion gör det även möjligt att skjuta bommen mitt på maskinen i helt upprätt läge så att maskinen kan göra en full rotation (FR) inom en mycket snäv radie. Takeuchi gick fram till 2017 under namnet Takejob eller Take Job i Sverige, men har alltid hetat just Takeuchi i övriga världen. Det är precis samma maskiner från samma tillverkare och vi erbjuder självklart fortfarande service och andra tjänster och reservdelar till Takejob/Take Job/Take-Job.
KONTAKTA OSS
Hämta broschyr
TB280FR är vår större modell med patenterad sidoförskjutbar bom, perfekt för trånga utrymmen

TB280FR är en bandgrävare på 8 ton från Takeuchi. TB257FR har en bom som kan förskjutas från sida till sida och som tillsammans med det minimala överhänget bak gör att maskinen kan roteras varvet runt på en mycket liten yta. Du hittar mer information på vår hemsida. Fällbar hytt för lättåtkomlig service.

Aktivera undertexter så får du svensk text till videon.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal så får du information om när det finns nya filmer. 

Tekniska specifikationer
Vikt 8 500 kg
Skopstorlek 400 liter
Effekt 51,6 kW
Motor Yanmar
Grävdjup 4 200 mm
Bredd 2 300 mm
Höjd 2 720 mm
Bakre svängradie 1 280 mm

Finansiering

Vi har lång erfarenhet av maskinfinansiering och vi kan hjälpa dig att hitta rätt finansieringslösning för dig och ditt företag. Oavsett om det gäller enstaka maskiner eller hela maskinparken, nytt eller begagnat. Vi samarbetar med flera aktörer på marknaden för att kunna ge en lösning som passar dig.
Läs mer om vår finansieringslösning

Serviceavtal

EMS Service är den bästa servicen för Hyundai- och Takeuchi-maskiner. När du tecknar serviceavtal hos oss får du tillgång till marknadens bästa servicetekniker för Hyundai och Takeuchi. Avtalet innebär att dina maskiner får regelbunden service samt ett förebyggande underhåll. Ditt maskininnehav ska vara så problemfritt som möjligt.

Läs mer om serviceavtal
Dela denna sida