TAKEUCHI TB320

2060 kg
12 kW
0,085 m3
Takeuchi TB320 har många fördelar som gör den till en extremt mångsidig maskin. Den är best in class när det kommer till hydraulflöde med 40 L/min och passar ett brett utbud av hydrauliskt drivna redskap. Med kompakt design och bra proportioner är den lätt att transportera till och från arbetsplatsen och är idealisk för att arbeta i trånga utrymmen, tack vare sina indragbara larvband. Trots sin kompakta storlek fungerar den fint med en mindre tiltrotator. Takeuchi gick fram till 2017 under namnet Takejob eller Take Job i Sverige, men har alltid hetat just Takeuchi i övriga världen. Det är precis samma maskiner från samma tillverkare och vi erbjuder självklart fortfarande service och andra tjänster och reservdelar till Takejob/Take Job/Take-Job.
KONTAKTA OSS
Hämta broschyr
Tekniska specifikationer
Vikt 2 060 kg
Skopstorlek 85 liter
Effekt 12 kW
Motor Yanmar
Grävdjup 2 370 mm
Bredd 980 - 1 370 mm
Höjd 2 300 mm
Bakre svängradie 1 110 mm

Finansiering

Vi har lång erfarenhet av maskinfinansiering och vi kan hjälpa dig att hitta rätt finansieringslösning för dig och ditt företag. Oavsett om det gäller enstaka maskiner eller hela maskinparken, nytt eller begagnat. Vi samarbetar med flera aktörer på marknaden för att kunna ge en lösning som passar dig.
Läs mer om vår finansieringslösning

Serviceavtal

EMS Service är den bästa servicen för Hyundai- och Takeuchi-maskiner. När du tecknar serviceavtal hos oss får du tillgång till marknadens bästa servicetekniker för Hyundai och Takeuchi. Avtalet innebär att dina maskiner får regelbunden service samt ett förebyggande underhåll. Ditt maskininnehav ska vara så problemfritt som möjligt.

Läs mer om serviceavtal
Dela denna sida