TAKEUCHI TB325R

2440 kg
16 kW
0,064 m3
Takeuchi bandgrävare TB325R är det senaste tillskottet till Takeuchis grävmaskiner i 300-serien. Den här nya modellen har en bakdel med liten svängradie, vilket innebär att ett mindre överhäng och bättre manöverbarhet och högre produktivitet på trånga arbetsplatser. Maskinens kompakta storlek och låga vikt gör även att TB325R är enkel att transportera. Takeuchi gick fram till 2017 under namnet Takejob eller Take Job i Sverige, men har alltid hetat just Takeuchi i övriga världen. Det är precis samma maskiner från samma tillverkare och vi erbjuder självklart fortfarande service och andra tjänster och reservdelar till Takejob/Take Job/Take-Job.
KONTAKTA OSS
Hämta broschyr
TB325 - 2.5-tons grävmaskin från Takeuchi

Maximal produktivitet garanteras, TB325R kommer med 16,5 kW effekt, 19,3 kN grävkraft och brytkraft på 11,3 kN; mycket kraftfullare än andra minigrävare i denna viktklass tillsammans med grävdjup ner till 2540 mm.

Tekniska specifikationer
Vikt 2 440 kg
Skopstorlek 145 liter
Effekt 16,5 kW
Motor Yanmar
Grävdjup 2 290 mm
Bredd 1 500 mm
Höjd 2 490 mm
Bakre svängradie 825 mm

Finansiering

Vi har lång erfarenhet av maskinfinansiering och vi kan hjälpa dig att hitta rätt finansieringslösning för dig och ditt företag. Oavsett om det gäller enstaka maskiner eller hela maskinparken, nytt eller begagnat. Vi samarbetar med flera aktörer på marknaden för att kunna ge en lösning som passar dig.
Läs mer om vår finansieringslösning

Serviceavtal

EMS Service är den bästa servicen för Hyundai- och Takeuchi-maskiner. När du tecknar serviceavtal hos oss får du tillgång till marknadens bästa servicetekniker för Hyundai och Takeuchi. Avtalet innebär att dina maskiner får regelbunden service samt ett förebyggande underhåll. Ditt maskininnehav ska vara så problemfritt som möjligt.

Läs mer om serviceavtal
Dela denna sida