TAKEUCHI TB335R

3760 kg
18 kW
0,105 m3
Takeuchi bandgrävare TB335R är tillsammans med den större TB350R de senaste tillskotten till Takeuchis grävmaskiner i 300-serien. Maskinen har mycket god stabilitet i förhållande till sitt kompakta yttre. Med en bakre svängradie på 950 mm är maskinen en perfekt grävare på trånga arbetsplatser. Hytten har förbättrats och ger föraren maximal komfort och enkla kontroller. TB335R är bland annat utrustad med en 7 tums HD färg-pekskärm, luftkonditionering och en fjädrande förarstol med många justeringsmöjligheter. Takeuchi Fleet Management (TFM) maskinövervakning med GPS ingår. En Takeuchi levereras alltid med proportionalstyrd hammar- och saxhydraulik samt extra hydraulik, vilket gör det möjligt att montera en tiltrotator på ett enkelt sätt. Daglig tillsyn, underhåll och service är lätt att utföra tack vare den delvis utsvängbara motorhuven och övriga serviceluckor. Takeuchi gick fram till 2017 under namnet Takejob eller Take Job i Sverige, men har alltid hetat just Takeuchi i övriga världen. Det är precis samma maskiner från samma tillverkare och vi erbjuder självklart fortfarande service och andra tjänster och reservdelar till Takejob/Take Job/Take-Job.
KONTAKTA OSS
Takeuchi TB335R broschyr
TB335R, ny 3,5 tons kortrumpa

Nu kommer en ny 3,5 tons maskin i den nya 300-serien från Takeuchi. En stabilare maskin i den här klassen får du leta efter. 950 mm bakre svängradie, en perfekt maskin för trånga utrymmen. TB350R är en större version av TB335R och väger 5 ton.

Missa inte att abonnera på vår youtube-kanal för att kunna ta del av nya filmer.  

Tekniska specifikationer
Vikt 3 760 kg
Skopstorlek 200 liter
Effekt 18 kW
Motor Kubota V1505
Grävdjup 3 055 mm
Bredd 1 625 mm
Höjd 2 490 mm
Bakre svängradie 950 mm

Finansiering

Vi har lång erfarenhet av maskinfinansiering och vi kan hjälpa dig att hitta rätt finansieringslösning för dig och ditt företag. Oavsett om det gäller enstaka maskiner eller hela maskinparken, nytt eller begagnat. Vi samarbetar med flera aktörer på marknaden för att kunna ge en lösning som passar dig.
Läs mer om vår finansieringslösning

Serviceavtal

EMS Service är den bästa servicen för Hyundai- och Takeuchi-maskiner. När du tecknar serviceavtal hos oss får du tillgång till marknadens bästa servicetekniker för Hyundai och Takeuchi. Avtalet innebär att dina maskiner får regelbunden service samt ett förebyggande underhåll. Ditt maskininnehav ska vara så problemfritt som möjligt.

Läs mer om serviceavtal
Dela denna sida