TAKEUCHI TB370

6710-7065 kg
42 kW
0,18 m3
Takeuchi bandgrävare TB370 levereras som standard med monobom men kan fås med tvådelad bom som tillval. Den har fällbar hytt, en 8-tums färgpekskärm och snabbratt samt en motor på 42,4 kW som levererar överlägsen prestanda och redskapshantering. Lastkännande hydraulik i form av ett stängt centersystem ger TB370 enastående flerfunktionella egenskaper samt låg bränsleförbrukning. Som den första modellen i Takeuchis nya maskingeneration är TB370 utrustad med toppmodern teknik och en helt nyutvecklad interiör med mycket god komfort och bra användarfunktioner. Takeuchi gick fram till 2017 under namnet Takejob eller Take Job i Sverige, men har alltid hetat just Takeuchi i övriga världen. Det är precis samma maskiner från samma tillverkare och vi erbjuder självklart fortfarande service och andra tjänster och reservdelar till Takejob/Take Job/Take-Job.
KONTAKTA OSS
Hämta broschyr
TB370 är en ny modell från Takeuchi

Takeuchi TB370 har en arbetsvikt på 6710 - 7065 kg. Den levereras som standard med monobom och kan fås med tvådelad bom som tillval. Som den första modellen i Takeuchis nya maskingeneration är TB370 utrustad med toppmodern teknik och en helt nyutvecklad interiör med personbilskomfort och intuitiva användarfunktioner.

Aktivera undertexter så får du svensk text till videon.

Prenumerera gärna på vår YouTube-kanal så får du information om när det finns nya filmer. 

Här kan du läsa ett kundomdöme från Linus om TB370.

Maskinentreprenören ME testar TB370
Missa inte Maskinentreprenörens test: "Trevlig förarmiljö, bra sikt och genomtänkta lösningar för service och daglig tillsyn". Läs hela testet här

Tekniska specifikationer
Vikt 6 710 - 7 065 kg
Skopstorlek 320 liter
Effekt 42,4 kW
Motor Kubota
Grävdjup 3 750 mm
Bredd 2 100 mm
Höjd 2 540 mm
Bakre svängradie 1 455 mm

Finansiering

Vi har lång erfarenhet av maskinfinansiering och vi kan hjälpa dig att hitta rätt finansieringslösning för dig och ditt företag. Oavsett om det gäller enstaka maskiner eller hela maskinparken, nytt eller begagnat. Vi samarbetar med flera aktörer på marknaden för att kunna ge en lösning som passar dig.
Läs mer om vår finansieringslösning

Serviceavtal

EMS Service är den bästa servicen för Hyundai- och Takeuchi-maskiner. När du tecknar serviceavtal hos oss får du tillgång till marknadens bästa servicetekniker för Hyundai och Takeuchi. Avtalet innebär att dina maskiner får regelbunden service samt ett förebyggande underhåll. Ditt maskininnehav ska vara så problemfritt som möjligt.

Läs mer om serviceavtal
Dela denna sida