TAKEUCHI TB395W

11850 kg
85 kW
NYHET! Nu med bomdämpning och el i undervagnen på begäran. TB395W är en hjulgrävare med fyrhjulsstyrning från Takeuchi. Överlägsen förarmiljö med en deluxe luftstol med gliderfunktion och nackstöd som minimerar förslitningsskador på nacke. Maskinen är väl genomtänkt vad gäller serviceåtkomst. TB395W är en stabil grävare med mycket god framkomlighet tack vare klodiffad bakaxel. En stadsmaskin för trånga arbetsplatser. TB395W har en motor på 85 kW som uppfyller kraven enligt EU:s senaste emissionsstandarder. Önskat motorvarvtal ställs in med ett elektroniskt gasreglage i form av ett vred och funktionen för automatisk tomgång sänker bränsleförbrukningen genom att övergå till ett lågt tomgångsvarvtal när maskinen har varit inaktiv i några sekunder. Takeuchi gick fram till 2017 under namnet Takejob eller Take Job i Sverige, men har alltid hetat just Takeuchi i övriga världen. Det är precis samma maskiner från samma tillverkare och vi erbjuder självklart fortfarande service och andra tjänster och reservdelar till Takejob/Take Job/Take-Job.
KONTAKTA OSS
Takeuchi hjulgrävare TB395W
Tekniska specifikationer
Vikt 11 850 kg
Skopstorlek 400 liter
Effekt 85 kW
Motor Deutz
Grävdjup 4 115
Bredd 2 340 mm
Höjd 3 055 mm
Bakre svängradie 1 690 mm

Finansiering

Vi har lång erfarenhet av maskinfinansiering och vi kan hjälpa dig att hitta rätt finansieringslösning för dig och ditt företag. Oavsett om det gäller enstaka maskiner eller hela maskinparken, nytt eller begagnat. Vi samarbetar med flera aktörer på marknaden för att kunna ge en lösning som passar dig.
Läs mer om vår finansieringslösning

Serviceavtal

EMS Service är den bästa servicen för Hyundai- och Takeuchi-maskiner. När du tecknar serviceavtal hos oss får du tillgång till marknadens bästa servicetekniker för Hyundai och Takeuchi. Avtalet innebär att dina maskiner får regelbunden service samt ett förebyggande underhåll. Ditt maskininnehav ska vara så problemfritt som möjligt.

Läs mer om serviceavtal
Dela denna sida