TAKEUCHI TCR50-2

6550 kg
88 kW
Takeuchis nya banddumper TCR50-2 har fler funktioner än sin föregångare men bättre prestanda, komfort och servicebarhet. Med en tömningsvinkel på hela 65 grader och en maximal lastvikt på 3 700 kg kan föraren flytta stora jordmängder med en enda flakrörelse. 180 grader vridbart flak för effektiv tömning i sidled gör att man inte ständigt behöver flytta maskinen och minskar dessutom slitaget på gummibanden. Maskinen har hydraulisk bandspänning när högväxeln läggs i. Takeuchi gick fram till 2017 under namnet Takejob eller Take Job i Sverige, men har alltid hetat just Takeuchi i övriga världen. Det är precis samma maskiner från samma tillverkare och vi erbjuder självklart fortfarande service och andra tjänster och reservdelar till Takejob/Take Job/Take-Job.
KONTAKTA OSS
Hämta broschyr
Takeuchi dumper TCR50-2

Se filmen om dumpern från Takeuchi. Och du: prenumerera gärna på vår youtubekanal så missar du inga nya filmer från oss på EMSG Sverige AB.

Tekniska specifikationer
Vikt 6 550 kg
Lastkapacitet 3 700 kg
Effekt 88,4 kW
Motor Yanmar
Bredd 2 200 mm
Höjd 3 750 mm

Finansiering

Vi har lång erfarenhet av maskinfinansiering och vi kan hjälpa dig att hitta rätt finansieringslösning för dig och ditt företag. Oavsett om det gäller enstaka maskiner eller hela maskinparken, nytt eller begagnat. Vi samarbetar med flera aktörer på marknaden för att kunna ge en lösning som passar dig.
Läs mer om vår finansieringslösning

Serviceavtal

EMS Service är den bästa servicen för Hyundai- och Takeuchi-maskiner. När du tecknar serviceavtal hos oss får du tillgång till marknadens bästa servicetekniker för Hyundai och Takeuchi. Avtalet innebär att dina maskiner får regelbunden service samt ett förebyggande underhåll. Ditt maskininnehav ska vara så problemfritt som möjligt.

Läs mer om serviceavtal
Dela denna sida