NYHETER
Årets julklapp går till Mustaschkampen
2022-12-06

Vi är glada och stolta över att kunna berätta att vi skänker 72 400 kronor till Mustaschkampen och Prostatacancerförbundet.

Det var i samband med att vi lanserade ett eget redskapsprogram som vi bestämde att en del av intäkterna skulle gå till Mustaschkampen och fajten mot prostatacancer, ett ämne som är högst aktuellt inom vår manligt dominerade bransch.

Kickoff på kampanjen blev under Svenska Maskinmässan 2-4 juni på Solvalla, där vi auktionerade ut en 400 liters mustaschprydd planeringsskopa ur det nya redskapsprogrammet. Det var HLL Hyreslandslaget som vann budgivningen.

Under juni till och med november har vi fortsatt satt undan 100 kronor på varje sålt redskap och det har resulterat i en slutsumma på hela 72 400 kronor som nu överlämnats till Mustaschkampen.

”Vi är otroligt tacksamma för detta fantastiska bidrag till Mustaschkampen. Det betyder oerhört mycket för vårt fortsatta arbete i kampen mot prostatacancer. EMS kreativa sätt att samla in pengar via både en auktion och bidrag via sina egna redskap är både imponerande och inspirerande”, säger Per-Anders Nygård, kampanjledare för Mustaschkampen, som även var på plats vid kickoffen på Solvalla i juni (se bild).

Mer information om vårt redskapsprogram

Läs fler nyheter

Dela denna sida