NYHETER
Entreprenad Live 14-16 oktober
2021-07-20

Stort tack, alla 14.000 som besökte mässan!
Vi hade en strid ström av besökare i vår monter, där vi visade totalt åtta maskiner från Hyundai och Takeuchi. 

TB257FR "Best in Show"
Vi är extra glada att vår nya bandgrävare från Takeuchi TB257FR kom med på listan "Best in Show". En "smidig maskin på trånga platser", tack vare sin specialkonstruerade bominfästning. Hela bommen kan skjutas i sidled, vilket ger möjlighet att arbeta i trånga utrymmen som vid väg- och brobyggen och i stadsmiljö. 

"Takeuchi har haft sidoförskjutning på sina maskiner ganska länge och är i princip ensamma om tekniken", berättar Lennart Edling, vd för EMSG Sverige AB. 

Stort tack för utmärkelsen, Maskinentreprenören! Läs hela utmärkelsen här 

Längtar du lika mycket till att gå på en mässa som vi längtar efter att ställa ut våra maskiner på en mässa? Då kanske du ska göra ett besök till Säve Depå i Göteborg 14-16 oktober. Då är det dags för Entreprenad Live igen och vi kommer att ställa ut med 250 kvadratmeter. 

Nya hjulgrävare från Hyundai
Det kommer en helt ny hjulgrävarserie av den nya A-generationen från Hyundai. Modellerna HW140A och HW160A har en betydligt uppgraderad standardutrustning från fabrik jämfört med tidigare modeller. Några exempel är bomfjärding, automatisk grävbroms, sparstyrning, 360 graders kamerasystem och att de nu är förberedda för dragkrok. Ytterligare modeller i serien är på väg, mer information om dessa kommer så småningom på vår hemsida.

Fler modeller från Takeuchi
”Takeuchi är väldigt starka på kompakta maskiner, inte minst i Stockholmsområdet, där ser man Takeuchi överallt. Vi lanserade nyligen TB257FR och tillsammans med TB325R har vi ett starkt program från Takeuchi att  visa upp på Entreprenad Live i Göteborg 14-16 oktober. Med fler återförsäljare i landet så kommer fler entreprenörer att få upp ögonen för de här fina maskinerna”, säjer Lennart Edling, VD för EMSG Sverige AB.

Du hittar oss i monter 670.

Registrera dig för en gratis biljett här: https://entreprenadlive.se/event/goteborg-2020

Vi finns också på Entreprenad Live Online.

Läs fler nyheter

Dela denna sida