NYHETER
Nytt nummer av Grävscoopet
2021-09-27

Välkommen till Grävscoopet. I det senaste numret berättar vi mer om hur vi jobbar på att vara din bästa maskin- och servicepartner.  

Maskinförsäljningen har gått mycket bra under 2021 och vi vill rikta ett stort tack till alla som valt oss som maskinleverantör. Den stora beställningsvolymen har också medfört att våra leveranstider varit långa och att lagret av nya maskiner i princip var slut i maj/juni. Nu är dock nya maskiner på väg in och vi kommer att kunna erbjuda de flesta av våra modeller för leverans under hösten. 

Våra maskinleverantörer har också utvecklat sina modellprogram och hos oss hittar du flera intressanta nyheter från både Takeuchi och Hyundai. 

Även vi på EMS har satsat för att utveckla vår verksamhet. Ett stort arbete har lagts på att kunna förstärka och förbättra tillgängligheten på både service och reservdelar. Serviceorganisationen har förstärkts, både på fältservice och vid våra enheter i Stockholm, Göteborg och Sundsvall. 

Hög tillgänglighet vid maskinstopp och ett regelbundet maskinunderhåll är två viktiga delar för en lönsam maskinaffär. Regelbunden service och genomgång av maskinens kondition minskar risken för oplanerade stopp, något som du får om du väljer att komplettera din maskinaffär med ett serviceavtal. Att du dessutom får ett fast pris på din service och att vi hjälper dig att hålla koll på maskinens serviceintervaller är en bonus. Skulle olyckan ändå vara framme så jobbar vi hela tiden med att förstärka vår kapacitet och att korta inställelsetiden. 

Vi hoppas få träffas på något av våra öppna hus i höst eller på Entreprenad Live 14-16 oktober i Göteborg.

Läs online här

Alla Grävscoopet-nummer

Fler nyheter från EMS

Dela denna sida