NYHETER
Lösningen för trånga utrymmen
2022-12-05

Låt oss få presentera de nya ”kortrumporna”. Här är Hyundais nya hjulgrävare med kortare bakre svängradie, som låter dig arbeta säkert och effektivt även i snäva utrymmen.

Hjärtat i både HW150ACR och HW170ACR är Cummins nya 4,5-liters dieselmotor, som ger lägre förbrukning med högre effekt och klarar steg V-utsläppskraven utan avgasåterledning.

Maskinernas konstruktion har optimerats med förstärkta tappar, bussningar och polymermellanlägg för ökad livslängd och minskat underhållsbehov. Bland förbättringarna märks också uppdateringar av hytt, förarmiljö, bakåtsikt, underhållsåtkomst och insteg.

Precis som syskonmaskinerna i A-serien är de båda kortrumporna utrustade med bomfjädring, automatisk grävbroms, spakstyrning, elektrisk bränslepåfyllningspump med automatisk stoppfunktion, 360-graders kamerasystem och dragförberedelse – allt som standard direkt från fabrik.

HW150 kan dessutom levereras med monobom eller två-delad bom.

"Återigen visar Hyundai att de är en riktig stjärna på hjulgrävarhimlen. De nya kortrumporna kompletterar storsäljarna HW140A och HW160A, och svarar väl upp mot marknadens efterfrågan." Martin Olsen, säljare EMS

Produktsidan för HW150ACR

Produktsidan för HW170ACR

Läs fler nyheter

Dela denna sida