NYHETER
EMS ställer ut på Svenska Maskinmässan 2-4 juni 2022
2022-04-19

Välkommen till EMSG Sverige AB i monter Ö:26 och 2000 kvadratmeter ren maskinglädje!

Mässan är gratis och du registrerar dig på denna länk

Vi visar självklart upp våra nyheter från Hyundai och Takeuchi. Prova din styrka i en av våra kraftmätningsmaskiner och när du blivit lagom trött kan du pigga upp dig med en fika.
Varje hel timme bjuder vi på underhållning från komiker-duon Ivan & Lacki. Det vill du inte missa!

Nya hjulgrävare från Hyundai inklusive "Blue Edition"

Vi visar upp den nya linjen hjulgrävare från Hyundai. Maskinerna är i A-serien med steg V dieselmotor och består av totalt fyra olika modeller mellan 14 och 23 ton.

HW140A och HW160A har betydligt uppgraderad standardutrustning från fabrik jämfört med tidigare modeller. Några exempel är bomfjärdring, automatisk grävbroms, spakstyrning och 360 graders kamerasystem.

”Korean som konkurrerar med toppskiktet”, enligt Maskinentreprenörerna: 
ME testar HW160A: https://www.maskinentreprenoren.se/maskintest/hyundai-hw-160a

HW170ACR har kort bakre svängradie som gör att du kan arbeta säkert och effektivt på trånga ytor. För den som vill ha något extra har vi även tagit fram en ”Blue Edition”.

Den sista modellen heter HW210A men den har ännu inte anlänt till Sverige.

Mer information och filmer om våra hjulgrävare hittar du här: https://bit.ly/38zWaHG

Vårt nya redskapsprogram

Du har väl inte missat att vi lanserat ett eget redskapsprogram? Svensk-tillverkade kvalitetsredskap i Hardox/Borox stål med färganpassning till Takeuchi respektive Hyundai. I sortimentet finns just nu skopor och redskap anpassade för maskiner mellan 1–30 ton och redskaps-storlekarna S30–S80. Fler redskapstyper är på väg och inom kort kommer även gallerskopor att kunna erbjudas. Läs mer här: https://www.ems.se/nyheter/ems-lanserar-eget-redskapsprogram/

Mustaschkampen

EMS stöttar Mustaschkampen och Prostatacancerförbundet. Under mässan kommer vi att auktionera ut en skopa ur vårt nya redskapsprogram och hela behållningen kommer att gå till Mustaschkampen. Dessutom kommer vi att donera 100 sek av varje redskap ur vårt eget redskapsprogram som säljs under juni-november. Läs mer om Mustaschkampen: https://ems.se/nyheter/mustaschkampen/

Underhållning med Ivan & Lacki

På plats i vår monter finns den komiska duon Ivan & Lacki. Vi utlovar diverse nummer som innefattar häpnadsväckande magi, spännande jonglering, spektakulära eldkonster och kanske även den oförglömliga ballongmannen. Det här vill du garanterat inte missa!

Läs fler nyheter

Dela denna sida