NYHETER
Svenska Maskinmässan 2-4 juni
2022-06-07

Stort tack, alla fina besökare som kom till vår monter och tittade på maskiner från Takeuchi och Hyundai! Torsdagen var regnig men ändå kom över 2.400 besökare till mässan. Fredag och lördag bjöd dock på sol och över 4.400 besökare per dag. Vi hade i alla fall fullt ös i vår monter!

Se filmen här intill från en tidig morgon i väntan på de första besökarna till vår monter.

Förutom maskiner och redskap hade vi artister på plats. Ivan & Lacki gjorde stor succé med ballongmannen på vår stora scen framför den blå hjulgrävaren HW170A CR från Hyundai. Vi hade även illusionisten Peter Varg "Vargen" på plats i montern. Han gjorde tricks med snören, pengar, rep och gummisnoddar så att både besökare och personal blev alldeles snurriga i huvet. 

Best in Show

Vår hjulgrävare HW170ACR utnämndes av Maskinentreprenören till "Best in Show", en testad hjulgrävare för trånga miljöer, läs mer

Hyundais Innovationspris från 2021 delades ut till vår återförsäljare Orsa Maskin AB för deras elektriska lyft till en Hyundai HX235 som hjälp för en rörelsehindrad maskinförare att ta sig upp i maskinen. Magnus Bruce och Bengt Norman var på plats för att ta emot sitt pris. 

50.000 till Mustaschkampen

Under mässan hade vi auktion på en skinande blank-lackad och mustasch-prydd 400 liters planerings-skopa ur vårt nya redskapsprogram. Det blev slutligen Hyreslandslaget som tog hem skopan med sitt bud på 50.000 sek som går oavkortat till Mustaschkampen och Prostatacancerförbundet. Mustaschkampens kampanjledare Per-Anders Nygård var på plats under fredagen och berättade om vikten för just vår kundgrupp att hålla koll på sin prostatahälsa.

Vi fortsätter vår Mustaschkamp fram till och med november 2022 och donerar 100 sek från varje sålt redskap ut vårt nya egna redskapsprogram. Köp redskapet hos oss så är du också med och bidrar i kampen mot prostatacancer!

Läs mer om Mustaschkampen: https://ems.se/nyheter/mustaschkampen/

Läs mer om vårt nya redskapsprogram: https://www.ems.se/nyheter/ems-lanserar-eget-redskapsprogram/

Vinnare i tre-kampen
Jimmy Alonso på 2.756 poäng, Joakim Lundberg på 2.733 och Tommy Björkman på 2722 poäng. 

Vinnare i fototävlingen #EMS_Mustaschkampen blev Michael Nilsson från Örnsköldsvik.  

Läs fler nyheter

Dela denna sida