NYHETER
Nu kommer Takeuchi TB325R till Sverige
2021-07-19

Nu lanserar vi den kompakta bandgrävaren TB325R i Sverige. Det är det senaste tillskottet i Takeuchis grävmaskiner i 300-serien.

Den nya modellen väger 2,440 kg och har en kort bakre svängradie, vilket innebär att ett mindre överhäng från motvikten ger bättre manöverbarhet och högre produktivitet på trånga arbetsplatsen. Maximal räckvidd vid marknivå är 4,350 mm, max grävdjup 2,540 mm och max brytkraft på skopa 1,268 kg. Maskinens kompakta storlek och låga vikt gör även att TB325R är enkel att transportera.

TB325R har många uppgraderingar och komfortfunktioner som nu är standard på grävmaskinerna i den nya 300-serien. Här ingår bland annat en helt ny interiör med pilotkontroller för bästa precision, en 3,5 tums display och en centraliserad grupp med vippströmbrytare.

Förarplatsen har blivit större jämfört med den föregående modellen (TB23R) och är mycket rymlig för att vara en grävare med kort bakdel. De nya egenskaperna ger föraren oöverträffad komfort och sikt i en maskin som är utformad för optimal produktivitet, prestanda och driftsäkerhet.

Till standardutrustningen på TB325R ingår bland annat ett automatiskt bränsleluftningssystem som eliminerar behovet av manuell luftning av bränslesystemet, automatisk tomgångssänkning för lägre bränsleförbrukning, dränering i golvet för enklare rengöring och en robust omslutande motvikt som skyddar viktiga maskinkomponenter.

Andra egenskaper på TB325R är ett paket med LED-belysning och upp till fyra extra hydraul-kretsar för ökad användning av redskap och tillbehör. Takeuchi TB325R byggs i Japan och har samma höga kvalitet som alla övriga modeller från Takeuchi.

”Takeuchi är väldigt starka på kompakta maskiner, inte minst i Stockholmsområdet, här ser man Takeuchi överallt. Vi lanserade nyligen TB257FR och tillsammans med TB325R har vi ett starkt program från Takeuchi att  visa upp på Entreprenad Live i Göteborg 14-16 oktober. Med fler återförsäljare i landet så kommer fler entreprenörer att få upp ögonen för de här fina maskinerna”, säjer Lennart Edling, VD för EMSG Sverige AB.

Mer information om Takeuchi TB325R.

Läs fler nyheter

Dela denna sida