NYHETER
Vi lanserar nya TB257FR från Takeuchi
2021-05-05

Takeuchis nya TB257FR med patenterad sidoförskjutbar bom

Nu lanserar EMS den kompakta hydrauliska grävmaskinen TB257FR, efterföljare till TB153FR. 

Den patenterade bommen gör att du kan gräva till höger eller vänster, med bibehållen stabilitet, utan att behöva flytta maskinen. Det minimala överhänget bak gör att maskinen kan roteras varvet runt nästan inom larvbandens bredd när bommen är i upprätt läge.

Den kraftfulla, turboladdade motorn uppfyller emissionskraven enligt EU steg V/US Tier 4 och levererar 32% mer motoreffekt än föregångaren TB153FR. Även den hydrauliska prestandan har förbättrats genom en ökning av dragkraften med 19%, högre hydraulflöde och högre tryck i huvudsystemet.

Maskinen har ett grävdjup på 3 585 mm utan rototilt. Underhåll och service har underlättats betydligt jämfört med tidigare modeller. Bland annat kan maskinhytten fällas framåt för enklare åtkomst till hydraulsystemets manöverventil samt svängmotorn och svängleden. Dessutom har motvikten fått ny utformning för att underlätta åtkomsten till motorn för dagliga underhållskontroller och service.

Takeuchis maskiner har ett GPS-baserat maskinövervakningssystem som bland annat skyddar mot stöld och varnar om något fel skulle uppstå på maskinen.

Se gärna genomgången av maskinen på vår YouTube-kanal och passa på att prenumerera så att du får information om när vi lägger upp nya filmer. Klicka här om du vill gå direkt till filmen på YouTube

Produktsida Takeuchi TB257FR

Läs fler nyheter

Dela denna sida