SERVICEAVTAL
Skydda din investering med ett serviceavtal

När du köper din maskin från EMS får du inte bara en bra maskin utan även en bra garanti. Takeuchi och Hyundai är kvalitetsmaskiner och har följaktligen generösa garantier som ger dig en trygghet i din verksamhet. Deras garantiprogram ger din maskin ett heltäckande skydd för att förlänga drifttiden och se till att din utrustning behåller den prestanda, komfort och bekvämlighet som de byggts för.

Fördelar med serviceavtal
För att maskinen skall vara i toppskick så behöver du regelbundet service och ett proaktivt underhåll. Förebyggande underhåll är bästa skyddet mot oplanerade stopp, kostsamma reparationer och försämrad miljöprestanda. Grunden i ett serviceavtal med EMS är förstklassig service till fördelaktigt pris. Du får ett garanterat pris under hela avtalsperioden som ger skydd mot prishöjningar och ger dig möjlighet att få ekonomisk kontroll.

Allt ingår
När vi servar din maskin ingår allt material och arbete enligt tillverkarens serviceinstruktion. 

Rabatt på service och reservdelar
När du väljer serviceavtal har du alltid ett rabatterat pris på det material och arbete som ingår i servicen.

Fast kostnad
Priset för service är fast under hela avtalsperioden, inga prisökningar eller indexuppräkningar under avtalet.

Proaktiv maskinanalys
Våra maskiner är försedda med ett system för maskinövervakning. Om du tecknar serviceavtal hos oss övervakar vi din maskins driftsparametrar och får på så sätt information om när maskinen behöver service och underhåll. Därmed ökar maskinens tillgänglighet och driftstoppen minimeras. Proaktiv maskinanalys ingår under hela avtalsperioden. 

Gratis oljeprov
Som en del av konditionsrapporten gör vi även en gratis analys av maskinens hydraulolja.

Nationellt upplägg, gäller i hela landet
När du tecknar serviceavtal kan du serva din maskin hos valfri av oss godkänd servicelämnare i hela landet. Bra för dig som flyttar maskinen mellan olika arbetsplatser i landet. 

Maskinens andrahandsvärde ökar
Regelbunden och dokumenterad service förbättrar andrahandsvärdet på din maskin.

 

Fråga om service

Beskriv ditt ärende så återkommer vi så fort vi kan.

Verkstad

EMS utför service och reparation av de flesta entreprenadmaskiner. Förutom service och reparationer av grävmaskiner, så servar EMS även tiltrotatorer, hammare och luftkonditioneringssystem. EMS har lång erfarenhet och certifierad personal som utför skadereparationer, överflyttning av påbyggnationer och färdskrivarkontroller.

Fältservice

Vill du hellre att service sker i fält eller i er gårdsverkstad så har vi fullt utrustade servicebussar. Med dem löser vi akuta reparationer samt kör jour under högsäsong. Vi vet hur otroligt viktigt det är att undvika långa och dyrbara driftstopp och att snabbt få maskinerna i drift. Vår fältservice innebär ökad tillgänglighet och kortare inställningstider utan att sänka servicenivån: vi kan snabbt komma ut till våra kunder för att åtgärda maskinproblem ute på arbetsplatsen.

Dela denna sida