SERVICEMARKNAD
EMS Servicemarknad

Vår serviceorganisation finns på plats och ser till att att dina maskiner är i toppskick. Allt för att ge dig hög driftsäkerhet och en lönsam verksamhet. Vårt serviceavtal ger dig tillgång till marknadens bästa servicetekniker för Hyundai och Takeuchi. Avtalet innebär att dina maskiner får regelbunden service samt ett förebyggande underhåll. Vi vill att ditt maskininnehav ska vara så problemfritt som möjligt.

Service och underhåll

EMS Service är den bästa servicen för Hyundai- och Takeuchi-maskiner. Den utförs alltid av kompetenta tekniker på egna eller av EMS auktoriserade serviceverkstäder. Våra servicetekniker använder de senaste verktygen och diagnosinstrumenten samt givetvis originaldelar. Och för oss är service inte bara att lösa problem eller byta ut delar. Maskinen ska fungera på bästa sätt ur alla aspekter: miljömässigt, ekonomiskt och funktionsmässigt. Vi använder Maskinleverantörernas villkor för service och reparation av maskiner.

Serviceavtal

För att maskinen skall vara i toppskick så behöver du regelbundet service och ett förebyggande underhåll. Det är det bästa skyddet mot oplanerade stopp, kostsamma reparationer och försämrad miljöprestanda. Grunden i EMS serviceavtal är förstklassig service till fördelaktigt pris. Du får ett garanterat pris under hela avtalsperioden som ger dig skydd mot prishöjningar och kontroll över ekonomin. Läs mer om serviceavtal.

Fråga om service

Beskriv ditt ärende så återkommer vi så fort vi kan.

Kompetens och hög tillgänglighet

Vi vet hur otroligt viktigt det är för våra kunder att undvika långa och dyrbara driftstopp och snabbt få maskinerna tillbaka i drift. Satsningen på vår fältservice innebär bland annat att vi kan erbjuda ökad tillgänglighet och kortare inställningstider utan att sänka servicenivån. Nu kan vi snabbt komma ut till dig för att ta hand om maskinproblem ute på din arbetsplats.

Hållbarhet

Service handlar inte bara om att lösa problem eller byta ut reservdelar. Det handlar också om att se till att maskinen fungerar optimalt i alla lägen; miljömässigt, ekonomiskt och funktionsmässigt. Vår målsättning är att se till att ditt maskininnehav fungerar så problemfritt som möjligt, med minimala driftstopp och maximal lönsamhet.

Dela denna sida