NYHETER
Vi odlar mustascher på våra redskap
2022-04-04

EMS stöttar Mustaschkampen och Prostatacancerförbundet.

I samband med att vi lanserat ett eget redskapsprogram passar vi på att etablera ett samarbeta med Mustaschkampen och Prostatacancerförbundet.

Vi stöttar kampen genom att donera 100 kronor av intäkterna från varje sålt redskap under perioden 2 juni till och med november 2022.

50.000 sek från Hyreslandslaget
Dessutom auktionerade vi under Svenska Maskinmässan 2-4 juni ut en skopa ur det nya redskapsprogrammet och hela behållningen kommer att gå till Mustaschkampen. Det handlar om en 400 liters planeringsskopa med S45-fäste. Skopan är dekorerad med en elegant blå mustasch. Vinnande bud las av Hyreslandslaget med 50.000 sek, som oavkortat kommer att gå till Mustaschkampen. Hyreslandslaget kommer också att få en champagnekylare i form av en miniatyrskopa ur vårt nya redskapsprogram. 

Vårt nya redskapsprogram
Vårt nya redskapsprogram består av svensk-tillverkade kvalitetsredskap i Hardox/Borox stål med färganpassning till Takeuchi respektive Hyundai. I sortimentet finns just nu skopor och redskap anpassade för maskiner mellan 1–30 ton och redskaps-storlekarna S30–S80. Fler redskapstyper är på väg och inom kort kommer även gallerskopor att kunna erbjudas.

När du köper ett av våra redskap så är du med och stöttar Mustaschkampen!

Mer information om vårt redskapsprogram hittar du här:
https://www.ems.se/nyheter/ems-lanserar-eget-redskapsprogram/

Läs fler nyheter

Dela denna sida